عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

برگه برنده استقلال برابر پرسپولیس

کاپیتان پیشین آبی پوشان گفت: استقلال بازیکنان خوبی دارد که می‌توانند سرنوشت دربی را تعیین کنند که مهم‌ترین آن‌ها مهاجمان چارچوب شناس هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،  مهدی پاشازاده اظهار داشت: این دربی نسبت به دربی‌های گذشته یک ویژگی خاص دارد که آن هم نشستن دو مربی ایرانی و جوان روی نیمکت دو تیم است. گل محمدی پیش از این هم در مقطعی سرمربیگری پرسپولیس را در دربی تجربه کرده، اما این اولین دربی مجیدی در نقش سرمربی برای استقلال است.

 

 کاپیتان پیشین آبی پوشان تاکید کرد: مجیدی در سه بازی گذشته عملکرد خوبی در استقلال داشت و پیروزی در این بازی می‌تواند او را در نقش سرمربیگری این تیم تثبیت کند.

 

پاشازاده تصریح کرد: در دربی همیشه جزییات درون زمین تعیین کننده هستند و اتفاقات ریز هستند که می‌توانند سرنوشت این بازی بزرگ را تعیین کنند. امیدوارم در بازی شاهد حاشیه نباشیم تا جریان بازی از دست داور در نرود.

 

پیشکسوت آبی پوشان تصریح کرد: در این بازی بازیکنان دو تیم به خصوص بزرگتر‌ها باید کمک کنند تا داور هم بتواند قضاوت خوبی داشته باشد و سکو‌ها هم ملتهب نشوند.

 

وی افزود: استقلال نسبت به پرسپولیس نیاز بیشتری به پیروزی دارد، چون امتیازات کمتری دارد و با پیروزی در این بازی می‌تواند امتیازات عقب افتاده‌اش را جبران کند. برای همین تصور من این است که سرخ‌ها در این بازی به دنبال مساوی هستند، چون می‌توانند فاصله امتیازی شان را استقلال حفظ کنند.

 

کاپیتان پیشین آبی پوشان در خصوص غیبت چند بازیکن استقلال به دلیل مصدومیت بیان داشت: هیچ مربی دوست ندارد بازیکنانش را در اختیار نداشته باشد. آن هم در یک چنین بازی بزرگ و حساسی. متاسفانه دست دست مجیدی در این بازی آنطور که باید باز نیست. به خصوص روی نیمکت. اما باز هم استقلال آنقدر بازیکن خوب و بزرگ دارد که با همین تعداد مصدوم هم بتواند ۳ امتیاز بازی را کسب کند.

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار